Prejsť na obsah

Doprava v ten istý deň pre objednávky zadané do 16:00!

  Zásady vrátenia a refundácie

  Vi er forpliktet til total kundetilfredshet. Derfor gir vi deg opptil et helt år for å returnere varer som er i ny, ubrukt tilstand med merkelapper festet. I tillegg tar vi aldri et restockingsgebyr på detaljordrer.

  30-DAGERS GARANTI-TILBUD: Du kan prøve produktet i 30 dager, risikofritt. Hvis du ikke liker det eller produktet ikke møter dine forventninger, eller av hvilken som helst grunn, vil vi akseptere din retur uansett om den allerede har blitt brukt.

  Trenger du å gjøre en retur?

  Kontakt oss enkelt, så får du ditt RMA-nummer for din retur. Lever pakken din på hvilken som helst UPS-lokasjon eller dropboks. Finn UPS Service Center nær deg på https://www.ups.com/dropoff Når vi mottar og behandler returen din, vil vi refundere bestillingen din og varsle deg via e-post. Behandlingstiden tar vanligvis 1-2 virkedager.

  VÆR OPPMERKSOM: Alle salg av klaring er endelige. Vi kan ikke akseptere returer på klaring, spesialordre eller tilpassede varer. Vi refunderer ikke opprinnelige fraktkostnader på returnerte ordrer. Forespørsler om refusjoner på ordrer som nettopp er sendt ut, vil ikke bli gitt, du må be om et RMA-nummer og sende varene tilbake til oss for en refusjon.

  Broderiartikler Varer som har blitt tilpasset er ikke kvalifisert for retur. Alt broderi sys akkurat som forespurt når bestillingen er plassert.

  Returemballasje Hvis returartikkelen din inkluderer en skoeske, vennligst ikke bruk den esken som forsendelsesemballasje. For å videreselge den trenger vi original emballasje intakt. Returnerte varer i merkede eller skadede skoesker kan bli avvist av postkontoret eller vårt lager. For å unngå dette, plasser returartikkelen din i en eske eller pakk den inn for å sikre dens sikkerhet under forsendelsesprosessen. Vi beklager eventuelle ulemper.

  Defekte eller Skadede Produkter Hvis du mottok en vare som ikke fungerer eller ble mottatt skadet. Vennligst kontakt oss umiddelbart, med bilder som viser problemet slik at vi enten kan få deg raskt ut en erstatning eller gi deg en refusjon på produktet(er) hvis du ønsker det.

  Bytter Ønsker du å bytte en vare? Returner ganske enkelt din opprinnelige vare(r), og legg en ny ordre. Vi vil sende din nye bestilling umiddelbart, og reduserer ventetiden for erstatningsartikler. Når vi mottar og behandler returen din, vil vi utstede en umiddelbar kreditt.

  Du må returnere varer til følgende adresse:

  Returadresse:

  2105 Vista Oeste St Nw

  Albuquerque, New Mexico 87120