Prejsť na obsah

Doprava v ten istý deň pre objednávky zadané do 16:00!

  Zásady ochrany osobných údajov

  SEKSJON 1 – HVA GJØR VI MED INFORMASJONEN DIN?

  Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn personopplysningene du gir oss, som navn, adresse og e-postadresse. Når du blar gjennom butikken vår, mottar vi automatisk din datamaskins internettprotokoll (IP) adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren din og operativsystemet ditt. E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse, kan vi sende deg e-poster om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

  SEKSJON 2 – SAMTYKKE

  Hvordan får du mitt samtykke? Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifisere ditt kredittkort, plassere en ordre, ordne en leveranse eller returnere et kjøp, antar vi at du samtykker til at vi samler den inn og bruker den bare av den spesifikke grunnen. Hvis vi ber om din personlige informasjon av en sekundær grunn, som markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte om ditt uttrykte samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

  Hvordan trekker jeg tilbake mitt samtykke? Hvis du etter at du har valgt inn, ombestemmer deg, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke for at vi skal kontakte deg, for den fortsatte innsamlingen, bruken eller utleveringen av informasjonen din, ved å kontakte oss på contact.mexnova@gmail.com eller sende oss en e-post til: Mexnova

  2105 Vista Oeste St Nw

  Albuquerque, New Mexico 87120

  SEKSJON 3 – OFFENTLIGGJØRING

  Vi kan avsløre din personlige informasjon hvis vi er pålagt ved lov å gjøre det eller hvis du bryter våre Tjenestevilkår.

  AVSNITT 4 – TJENESTER FRA TREDJEPARTER

  Generelt vil tredjepartsleverandører brukt av oss kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning det er nødvendig for å tillate dem å utføre tjenestene de leverer til oss. Imidlertid har visse tredjeparts tjenesteleverandører, som betalingsportaler og andre betalingstransaksjonsprosessorer, sine egne personvernregler med hensyn til informasjonen vi må gi dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres personvernpolitikker slik at du kan forstå måten personopplysningene dine vil bli håndtert av disse leverandørene på. Spesielt, husk at visse leverandører kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som er lokalisert i en annen jurisdiksjon enn enten du eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) der denne tjenesteleverandøren eller dets fasiliteter er lokalisert. For eksempel, hvis du er lokalisert i Canada og transaksjonen din behandles av en betalingsportal lokalisert i USA, kan personopplysningene dine som brukes i å fullføre den transaksjonen være underlagt offentliggjøring under amerikansk lovgivning, inkludert Patriot Act. Når du forlater nettstedet til vår butikk eller blir omdirigert til et nettsted eller en applikasjon fra en tredjepart, er du ikke lenger underlagt denne personvernreglene eller vår nettsides vilkår for tjenesten.

  Lenker Når du klikker på lenker i vår butikk, kan de dirigere deg bort fra vår side. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisene til andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

  AVSNITT 5 – SIKKERHET

  For å beskytte dine personopplysninger tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksiser for å sikre at de ikke går tapt på upassende måte, blir misbrukt, tilgjengelig, avslørt, endret eller ødelagt. Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av sikker sokkellagsteknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere generelt aksepterte bransjestandarder.

  AVSNITT 6 – INFORMASJONSKAPSLER

  Her er en liste over informasjonskapsler som vi bruker. Vi har listet dem her slik at du kan velge om du vil velge bort informasjonskapsler eller ikke. _session_id, unik token, sessional, Lar Shopify lagre informasjon om økten din (henviser, landingsside, osv.). _shopify_visit, ingen data holdt, vedvarende i 30 minutter fra siste besøk, brukt av vår nettsideleverandørs interne statistikksporer for å registrere antall besøk _shopify_uniq, ingen data holdt, utløper ved midnatt (relativ til besøkende) neste dag, Teller antall besøk til en butikk av en enkelt kunde. cart, unik token, vedvarende i 2 uker, Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din. _secure_session_id, unik token, sessional storefront_digest, unik token, ubestemt Hvis butikken har et passord, brukes dette til å bestemme om den nåværende besøkende har tilgang.

  AVSNITT 7 – ALDERSGRENSE

  Ved å bruke dette nettstedet representerer du at du er minst myndighetsalder i din stat eller provins i bosted, eller at du er myndighetsalder i din stat eller provins i bosted og har gitt oss ditt samtykke til å tillate noen av dine mindreårige avhengige å bruke dette nettstedet.

  AVSNITT 8 – ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

  Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst, så vennligst se gjennom den ofte. Endringer og klarlegginger vil tre i kraft umiddelbart ved publisering på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og/eller avslører den. Hvis vår butikk blir kjøpt opp eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

  SPØRSMÅL OG KONTAKTINFORMASJON

  Hvis du ønsker å: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personopplysninger vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt vår personvernansvarlig på contact.mexnova@gmail.com eller via post på

  Mexnova

  2105 Vista Oeste St Nw

  Albuquerque, New Mexico 87120