Prejsť na obsah

Doprava v ten istý deň pre objednávky zadané do 16:00!

  Zásady doručovania

  Europa 7 - 10 Dager USPS (GRATIS FRAKT)

  Sporing av din bestilling

  Du vil motta en e-postbekreftelse på forsendelsen som inneholder ditt sporings-ID og en lenke for å følge pakken din. Hvis du har oppgitt et mobiltelefonnummer, vil du også få en tekstmelding. For å spore pakken din, klikk på sporingslenken i e-posten. Hvis du er usikker på sporings-IDen din, vennligst send e-post til vårt supportteam.

  Når du mottar sporingsinformasjonen, vennligst tillat 1 til 3 virkedager for oppdateringene å vises, da sporingsoppdateringer kun vil vises når pakken din har blitt skannet på neste leveringsdistribusjonssenter.

  Feil adresse ansvarsfraskrivelse

  Det er kjøperens ansvar å sørge for at leveringsadressen som er angitt er korrekt. Vi gjør vårt beste for å akselerere behandlings- og forsendelsestid, så det er alltid et lite vindu for å korrigere en feil leveringsadresse. Hvis du tror du har oppgitt en feil leveringsadresse, vennligst kontakt oss umiddelbart på

  Returer

  Ved å plassere en bestilling hos oss godtar du at du er ansvarlig for kostnaden ved returfrakt. Vennligst se vår refusjonspolitikk for ytterligere informasjon om hvordan du gjør en retur.